Etten-Leur | straatinfo

ongeluk politie meldingen

Politie houdt Willebrorder aan in verband met dodelijke aanrijding

ongeluk

De politie heeft woensdag een 29-jarige man uit St. Willebrord aangehouden. Hij wordt ervan verdacht zondagmorgen 5 juli op het Transferium twee Poolse vrachtwagenchauffeurs te hebben aangereden. Een 48-jarige Pool bezweek een dag later aan zijn verwondingen in het ziekenhuis.
Op basis van getuigenverklaringen en overig onderzoek kwamen rechercheurs de Willebrorder op het spoor. De auto waarin de verdachte rijdt, is in beslaggenomen voor onderzoek. De man is op het bureau in verzekering gesteld en wordt later deze week voorgeleid aan de rechter-commissaris in Breda. Over het motief van de aanrijding is nog niets bekend. Het incident vond zondagmorgen 5 juli rond 01.00 uur plaats. De bestuurder van een zilvergrijze BMW reed met hoge snelheid weg bij het Transferium. Daarbij schepte hij de twee Poolse vrachtwagenchauffeurs. Daarna reed de auto door, zonder zich om beide slachtoffers te bekommeren. Beide mannen werden naar het Amphia Molengracht gebracht. De 29-jarige chauffeur raakte lichtgewond, zijn collega werd later in de nacht in zorgelijke toestand naar het ziekenhuis in Tilburg overgebracht. Daar bezweek hij maandagmiddag 6 juli aan zijn verwondingen. Auteur: Andre van den Hul

Soortgelijke berichten

Aanhouding gezochte verdachte schietincident
Venlo

Gestolen auto leidt naar verdachte schietpartij
Rotterdam

Derde verdachte dodelijke steekpartij aangehouden
Groningen

Verdachte dodelijk schietincident aangehouden
Venlo

Inval in woning in verband met overtreding Opiumwet
Oudewater

Man gewond bij schietincident
Amsterdam

Politie start grootschalig rechercheonderzoek na mogelijk familiedrama
Zwijndrecht

Negen rijbewijzen ingevorderd bij controle
Enschede

Drie mannen aangehouden voor schietincident
Enschede

Brandstichting boot
Enkhuizen

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio