Drie jongens bruut beroofd van mobieltjes

zaterdag 14 oktober 2017

Prinsenbeek - in Prinsenbeek zijn vrijdag 13 oktober 2017 omstreeks 21.30 uur drie jongens op de hoek van de Hoge Weide en de Middenweg (13, 13 en 14 jaar) beroofd van hun telefoon. Twee daders bedreigden hen met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp en gingen er daarna op een scooter met hun mobieltjes vandoor. De politie is op zoek naar getuigen van deze straatroof.

Drie jongens fietsten vrijdagavond door het park Overbos. Net na de splitsing en vlakbij de dierenboerderij zaten twee knapen op een bankje met achter hun een scooter.  Ze zagen dat die jongens hun scooter startten en met hoge snelheid achter hen aankwamen. Op de hoek met Hoge Weide en de Middenweg kwamen zij naast hen rijden en riepen op dwingende toon dat ze moesten stoppen.   Hieraan voldeden de drie jongens. Ze zagen dat de bestuurder een soort van vuurwapen uit zijn kleding haalde en daarmee dreigend in hun richting wees. Ze moesten hun telefoons afgeven.  Hierna reden de straatrovers hard weg.

De daders reden op een  scooter. De bestuurder is blank, heeft donderblond haar  circa 16-17 jaar en circa 1.85 meter lang. Hij had een wit-grijs trainingsvest aan.  De bijrijder is ook blank, circa 1.75-1.80 meter, zijn gezicht was bedekt en hij droeg een zwarte trui met capuchon.

 

 

Burgers die tips hebben deze beroving, kunnen dit doorgeven:

 

 

 

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Etten-Leur | 112 alarmeringen Etten-Leur | Goedkoop Tanken in Etten-Leur | Supermarkten in Etten-Leur | Weerbericht Etten-Leur