Dronken automobilist op camping Fort Oranje

maandag 18 september 2017

Rijsbergen - Een 27-jarige Roemeense automobilist is zondag 17 september 2017 omstreeks 18.50 uur op camping Fort Oranje aan de Bredaseweg opnieuw betrapt op het rijden onder invloed. Hij blies 665 ugl, ruim drie keer het toegestane maximum van 220 ugl. In juli 2017 had hij ook al te diep in het glaasje gekeken.

Beveiligers zagen zondagavond een auto met hoge snelheid over het campingterrein rijden. De Roemeense bestuurder werd door een politieman staande gehouden en aangesproken over zijn gevaarlijke rijgedrag. Tijdens dat gesprek bleek dat de automobilist onder invloed was van alcohol. Hij werd meegenomen naar het politiebureau om een ademanalyse te doen. Deze kwam uit op 665 ugl. Op donderdag 7 juli jl. werd hij ook al aangehouden voor het rijden onder invloed. Hij blies toen 410 ugl. Zijn rijbewijs is ingevorderd. Er is proces-verbaal opgemaakt voor het rijden onder invloed en voor gevaarlijk rijgedrag. Als bijkomende maatregel mag verdachte niet meer met een auto op de camping rijden.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Etten-Leur | 112 alarmeringen Etten-Leur | Goedkoop Tanken in Etten-Leur | Supermarkten in Etten-Leur | Weerbericht Etten-Leur