Getuigen gezocht van schennispleging

vrijdag 16 juni 2017

Breda - De politie zoekt getuigen die donderdagmiddag iets gemerkt of gezien hebben van een zedenincident in de trein vanuit Rotterdam naar Breda. Een specifieke getuige heeft de vrouw om 13.40 uur geholpen die in die trein slachtoffer was van een schennispleger. Zijn getuigenis is noodzakelijk om de verdachte te kunnen aanpakken.

Op donderdag 15 juni 2017 om 14.00 uur is een 32-jarige Hagenaar aangehouden op het station in Breda. Hij wordt er van verdacht in de trein seksuele handelingen te hebben gepleegd waar een vrouw tegen haar wil getuige van was. Het slachtoffer zat in de trein toen ze merkte dat de man zichzelf zat te bevredigen in haar gezichtsveld. De vrouw stond op en liep door de trein naar een andere coupe. De man liep achter haar aan. De vrouw sprak een wildvreemde aan en vroeg hem haar te helpen. Die joeg de verdachte weg. Op het station in Breda is het slachtoffer met haar tijdelijke begeleider naar een medewerker van de NS gelopen. Die heeft de verdachte aangesproken. Korte tijd later kwam de politie die de verdachte aan hield.

Getuigen kunnen zich melden bij de politie:

- via de banner onderaan dit bericht naar een tipformulier:

- via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden,

- via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006),

- anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M,

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Etten-Leur | 112 alarmeringen Etten-Leur | Goedkoop Tanken in Etten-Leur | Supermarkten in Etten-Leur | Weerbericht Etten-Leur