Vier stappers aangehouden tijdens horecatoezicht

zondag 6 augustus 2017

Breda - In de Pelmolenstraat hebben bikers omstreeks 02.20 uur een 32-jarige Bredanaar aangehouden vanwege twee nog openstaande boetes van bij elkaar 954 euro. Agenten kwamen de boeteklant op het spoor na controle van het kenteken van de auto waarin hij reed, vanwege een overlastmelding bij een café. Hij kon de boetes niet betalen en is ingesloten. Om 03.50 uur werd op de Vismarktstraat ook nog een 21-jarige Tilburger aangehouden vanwege een signalering. Hij moest zijn DNA nog afstaan.

Verder is tijdens het horecatoezicht in het uitgaanscentrum van Breda een 28-jarige man uit Gorinchem aangehouden omdat hij op de Torentraat een 28-jarige man uit Steenbergen met gebalde vuist tegen het gezicht sloeg. Het slachtoffer liep een verwonding aan zijn linkeroor op. Ook werd een 21-jarige Bredanaar op de Tolbrugstraat aangehouden omdat hij de openbare orde verstoorde. Na zijn arrestatie vond hij het ook nog nodig om de agenten te beledigen door te tegen hen ‘fucking Mongolen’ te roepen.  

 

 

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Etten-Leur | 112 alarmeringen Etten-Leur | Goedkoop Tanken in Etten-Leur | Supermarkten in Etten-Leur | Weerbericht Etten-Leur